Over ons

Wie wij zijn


Wij zijn Richard en Marina.

De coaches van Focus Mindset Coaching.

Wij wonen in Eindhoven, zijn getrouwd en hebben een prachtig samengesteld gezin. Maar wij weten ook als geen ander dat het leven uit dalen en pieken bestaat (omdenken :D).


Maar dat een positieve mindset bijdraagt aan het beter om kunnen gaan met deze dalen en het intenser genieten van de pieken.

Richard heeft in 2018 en 2020 een burn-out/depressie gehad en weet uit ervaring hoe moeilijk het kan zijn om hieruit te komen. Maar het bied je ook kansen.

Richard miste in zijn eigen herstel de mogelijkheid tot het combineren van mindset coaching met trainingen. Daarom heeft hij de opleiding tot stress en burn out coach afgerond. Met de papieren als personal trainer al op zak was het maar een kwestie van tijd tot de gedachten over ging op actie en focus mindset coaching ontstond.

Waar word jij blij van?

Wat zijn jou kwaliteiten?

En hoe komen die het beste tot hun recht.

Wij gaan graag met jou op zoek naar de antwoorden.


De bodybuilding wedstrijd.

Het belang van een positieve mindset


Marina heeft in 2018 een ziekteperiode van een jaar doorgemaakt (bacteriele meningitis). Ze kent het belang van een positieve mindset op je gezondheid en het afbakenen van je prikkels. Maar wij hebben beide ook prachtige pieken mogen ervaren. In 2016 en 2019 hebben wij samen meegedaan aan een bodybuildingwedstrijd.

En weten wij hoe je je lichaam en mindset kunt transformeren. Ook hebben wij beide niet stilgezeten als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Zo heeft Richard een assertiviteitscursus en de opleiding stress en burn out coach afgerond en is Marina zojuist klaar met een NLP practioner cursus en momenteel bezig met de opleiding tot HSP coach. Onze zelfontwikkeling staat niet stil en deze kennis en ervaring brengen wij graag over op jou.

Wil jij ook je lichaam en geest in balans brengen?

Neem dan contact met ons op. Je zult er geen spijt van krijgen!